Selskab

HOLD SELSKAB PÅ NORDJYLLANDS BEDSTE BELIGGENHED!Vi har åbent for selskaber alle ugens dage, hele året - Både frokost og aften.
Ring på telefon 9875 0500 for at høre nærmere.

HUSK

Vi arrangerer gerne samlet transport til en fornuftig pris!

3 RETTERS MENUERVi har gjort det nemt for dig at holde din fest...

Til et arrangement er der afsat 7 timer.
Velkomstdrink, vin, øl, og sodavand er inkluderet i prisen sammen med kaffe, nøddehorn, og natmad.

MENU 1

Laksetartar på bund af pluksalat

Kalvefilet med pesto, pommes rissollées, og garniture

Valnøddetærte med coulis og hjemmelavet vaniljeparfait

Pr. couvert 588,00

MENU 2

Roulade af tunmousse i røget hellefisk med limedressing

Helstegt kalvefilet med timian kartofler, lys mild pebersauce, og garniture

Nøddekurv med is og coulis

Pr. couvert 578,00

MENU 3

Parmaskine med melon, soltørret tomat, pinjekerner, og balsamico

Helstegt oksemørbrad med pommes rissollées, sauce bearnaise og sauce bordelaise, samt garniture

Desserttallerken med hjemmebagt chokoladekage og hvid chokolademousse

Pr. couvert 598,00

MENU 4

Laksetallerken med ferskrøget laks, gravad laks, laksetartar, samt dilddressing

Helstegt oksefilet med pommes rösti, rødvinssky, og garniture

Pandekager med hjemmelavet vaniljeparfait

Pr. couvert 558,00

MENU 5

Varmrøget laks med rødløg, kapersbær, og pestodressing

Striploin af oksefilet med pommes rissollées, sky af timian og tomat, og garniture

Brombæris på fragilitébund med coulis

Pr. couvert 618,00

MENU 6

Laksepyramide på sprød salat med rejer, asparges, samt kongemarinade

Helstegt kalvefilet med timian kartofler, kalvesky, og garniture

Hjemmelavet vaniljeparfait med coulis

Pr. couvert 568,00

SOM ANNONCERET I AVISEN

SOM ANNONCERET I AVISEN

Fisketallerken med 3 slags fisk

Helstegt kalvefilet med smørstegte pommes rissollées af danske kartofler, og en lys mild pebersauce. Dertil indbagte brunoise af rodfrugter samt timbale af udvalgte grøntsager

Lun hjemmebagt brownie med coulis og hjemmelavet vaniljeparfait

Pr. couvert 498,00

BUFFETEREn god løsning til selskaber i alle størrelser.

SOM ANNONCERET I AVISEN

GOURMETMENUTil dig der vil have det absolut bedste.
Pr. couvert 998,00

5 RETTER

Grillet hellefisk med urtecreme og butterdejsfleuron
Pinot gris reserve, F.e. Trimbach, Alsace, Frankrig

Carpaccio af okseinderlår med rødløgscreme

Helstegt kalvemørbrad med pesto og serranoskinke
hertil pommes rissollées og sky af timian og tomat samt lækkert tilbehør
Bourgogne rouge pinot noir, J. Faiveley, Bourgogne, Frankrig

Ostesymfoni

Valnøddetærte med hjemmelavet vaniljeparfait
Château des tours, st. Croix du mont, Frankrig